Nieuwsbrief
Logo Logo
Nieuwsbrief 21

BIJBLIJVEN IN JE VAKGEBIED

De website in 2019


Op 18 december heeft het CCV de VRKI 2.0 versie 2019 gepubliceerd.

De VRKI 2.0 is teruggebracht naar de essentie, namelijk het inschatten van inbraakrisico’s en het uitleggen van de daarbij horende verschillende niveaus van beveiligingsmaatregelen. De vernieuwing van het instrument heeft als doel om het voor de installateur gemakkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. In de VRKI 2.0 versie 2019 zijn een aantal "pijnpunten" uit de versie 2018 opgeheven / gewijzigd. De VRKI 2.0 versie 2019U vindt u op beveiligde pagina de nieuwe Ontwerpmodule 2019 voor het ontwerpen van inbraakbeveiliging op basis van de VRKI 2.0 versie 2019.

Nieuw in de ontwerpmodule is ook de beschikbaarheid van een sjabloon voor het Autorisatieformulier Up- en downloaden
De bestaande RC-modules blijven ook beschikbeer om de door uw gemaakte projecten te kunnen valideren. De installatierichtlijnen voor alarmapparatuur en onderhoud en de projecterings-eisen (kaartenbakken) zijn aangepast aan de nieuwe afkortingen en eisen in de VRKI 2.0 versie 2019Het jaartarief voor een actief account met toegang tot de beveiligde pagina's wordt met € 3,65 exclusief BTW verhoogd en zal – middels een continueringsverzoek - in de maand van de vervaldatum van uw account worden gefactureerd.

Mijn e-mailadres is gewijzigd in: info@dehaanadviseur.nlEr op vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en u ook in 2019 van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groeten, Piet de Haan, en Emil Groeneveld.

WAAR VINDEN WE DE VAKMAN?


De VEB Erkende Beveiligingsbedrijven die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan en aan de strenge VEB kwaliteitseisen inclusief de VRKI voldoen, zijn te vinden op de website VEB erkend installatiebedrijf. BORG bedrijven die alle deskundigheid in huis hebben om aan de eisen in de certificatieschema’s voor brandbeveiliging en/of criminaliteitspreventie te voldoen, zijn vanaf nu te vinden op de nieuwe en overzichtelijke webpagina van het CCV: Vakman. 

Deze vermelding is de vervanging van preventiecertificaat.nl.open de webpagina van het CCV

open de webpagina van de VEB


Met vriendelijke groet,
Piet de Haan
www.dehaanadviseur.nl

Terug naar de nieuwsbriefpagina