Bedrijven in beeld
Zoek        Postcode (eerste cijfers)    

Bedrijven gevonden: 355     Sorteer bedrijven:    Standaard    Op bedrijfsnaam    Op postcode

meld u aan op deze website !
De Haan Adviseur   Haastrecht
De Haan is: - Auteur RC modules VRKI. - Auteur Ontwerpmodule Videosystemen 2016
Hoogstraat 158, 2851 BE Haastrecht, tel. 0182-501612
Website: www.dehaanadviseur.nl


groot geworden door klein te blijven!
Van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie   Hoofddorp
Een inbraak of brand kan iedereen overkomen. Hoe sneller de signalering van een inbraak of het ontstaan van een brand, des te minder schade ontstaat er aan goederen, mensen en daarmee uw bedrijfscontinu´teit. Regelt u de Beveiliging omdat de verzekering dat eist of heeft u te maken met extreme criminaliteit? Wij behandelen elke beveiligingsaanvraag met discretie en volgens de normen. Daarnaast is de verzorging van uw datanetwerk en telecommunicatie een eerste vereiste voor een goede continu´teit van uw bedrijf.
Noordmeerstraat 15, 2131 AD Hoofddorp, tel. 023-5541400
Website: www.van-limpt.nl


Den Butter sterk in techniek
Den Butter Techniek B.V.   Hilversum
Den Butter Techniek is een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Beveiliging is maatwerk en is toegesneden op een aantal factoren. Deze factoren worden tijdens een onderhoud uitgediept en verwerkt in een plan welke dient te voldoen aan de toe te passen beveiligingsmaatregelen genoemd in de betreffende risicoklasse van de VRKI. Nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd en na het afsluiten van een onderhoudsabonnement, wordt een certificaat afgegeven. Deze kunt u overleggen aan uw assuradeur of verzekeraar. Den Butter Techniek is tevens actief in VOIP diensten, Wifi systemen en betaalbare domotica oplossingen.
Nieuwe Havenweg 81-K, 1216 BP Hilversum, tel. 035-6236625
Website: www.denbutter.nl


Rob van Oenen beveiligingstechniek, voor uw veiligheid
R. van Oenen   Oosthuizen
Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf wat zich bezig houdt met projectleiding, installatie van elektra- en beveiligingsinstallaties. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij op het inbraaksignaleringssysteem een VEB certificaat afgeven.
Ambachtsweg 11ii, 1474 HV Oosthuizen, tel. 0299-760021
Website: www.vanoenen.nl


Prolectric - Beveiliging
Prolectric   Heerhugowaard
Prolectric is een dynamisch, jong en erkend beveiligingsbedrijf. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het beste advies geven als het gaat om elektronische maar ook bouwkundige beveiliging. Wij denken graag met u mee en stellen een beveiligingsadvies op naar aanleiding van uw wensen en budget. Voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek of offerte ga dan naar onze website: www.prolectric.nl of bel ons op 072 ľ 5822 911
Onyx 27, 1703 CD Heerhugowaard, tel. 06 39 777028
Website: www.prolectric.nl


Wij leveren maatwerk
Solid Systems BV   Raamsdonksveer
Wij bieden vele soorten elektronische beveiliging. Inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en nog veel meer. Maar wat deze systemen echt compleet maakt, is door ze met elkaar te verbinden. En dat doet Solid Systems. Wij bieden totaaloplossingen met ge´ntegreerde systemen. Slimme systemen die overzichtelijk uit te lezen en te monitoren zijn. Het is daarnaast voor u als klant prettig dat uw aanspreekpunt voor bijvoorbeeld de toegangscontrole dezelfde is als die van de camerabeelden, inbraaksignalering of de blusmiddelen.
Lissenveld 47, 4941 VL Raamsdonksveer, tel. 0882340234
Website: www.solidsystems-group.eu


Met oog voor uw veiligheid
Technisch bureau TOP   Tilburg
Wij zijn een jong en groeiend bedrijf waar de kwaliteit en de gemaakte afspraken hoog in het vaandel staan. Niet alleen op het gebied van beveiliging maar ook voor al uw elektrotechnische vraagstukken kunt u bij ons terecht.
Lovensestraat 82, 5014 DT Tilburg, tel. 013-3032800
Website: www.tbtop.nl


Binnen 24 uur operationeel
Infrawatch   Dr. Compagnie
WIE HOUDT BIJ U DE VEILIGHEID IN HET OOG U wilt een bewakingscamera op locatie, met haarscherpe monitoring? Dan is InfraWatch de nieuwe norm. Supersnel inzetbaar, maximaal betrouwbaar en allesbehalve kostbaar. Met een preventieve werking van onschatbare waarde. Rekent u maar uit: minder schade en tijdverlies door diefstal of vandalisme, en hoogstwaarschijnlijk korting op uw verzekeringspremie.
De Huchten 1, 9222 LP Dr. Compagnie, tel. 085-3032931
Website: www.infrawatch.nl


Concept Facilities BV   Schagen
Concept Facilities is een landelijke, gecertificeerde beveiligingsinstallateur die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van beveiliging oplossingen en systemen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de regio Den Helder, Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn, maar opereren met onze alarmdiensten door het hele land. Een netwerk van steunpunten, verspreid over het hele land een samenwerking met Trigion alarmcentrale, stelt Concept Facilities in staat altijd en overal de juiste beveiligingsoplossingen te bieden.
Zijperweg 4F, 1742NE Schagen, tel. 0654962086
Website: www.conceptfacilities.nl


Altijd paraat
Haarmans Installatietechniek   IJsselstein
Haarmans Beveiligingstechniek.
"Uw veiligheid is onze zorg "en dat is nog maar zacht uitgedrukt. Wij leveren niet alleen een systeem op maat ook netheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang. Wij staan dan ook achter onze kwaliteit en Service.
Inbraaksignalering.
U zoekt een beveiliginginstallatie op maat voor woning of bedrijf. Haarmans beveiliging en ict is een erkend BORG technisch Beveiligingsbedrijf, en gespecialiseerd in het beveiligen van zowel woningen als het beveiligen van bedrijven scholen instellingen en bouwterreinen.
Edisonweg 19, 3404 LB IJsselstein, tel. 030.6874111
Website: www.haarmansit.nl1
2
3
4
5
6
7
8
9