Bedrijven in beeld
Zoek        Postcode (eerste cijfers)    

Bedrijven gevonden: 369     Sorteer bedrijven:    Standaard    Op bedrijfsnaam    Op postcode

meld u aan op deze website !
De Haan Adviseur   Haastrecht
De Haan is: - Auteur RC modules VRKI. - Auteur Ontwerpmodule Videosystemen 2016 - Auteur ontwerpmodule 2018 en 2019
Hoogstraat 158, 2851 BE Haastrecht, tel. 0182-501612
Website: www.dehaanadviseur.nl


onderdeel van de Courman groep
Coerman Beveiliging BV   Terborg
Of het nu gaat over een inbraakalarminstallatie, brandmeldinstallatie, toegangscontrole, camerabeveiliging, camerabeveiliging op evenementenlocatie, opnemen van bewegende of stilstaande camerabeelden. in elk van deze toepassingen spreken we in de volksmond over "beveiliging", en dan hebben we het hier nog maar over een paar populaire steekwoorden.
U vraagt, wij draaien Wij denken ook graag mee bij nieuwbouw of renovatie van uw woning of bedrijf. Dit op de manier zoals u wenst; betrouwbaar, persoonlijk en met oog voor detail!

Akkermansbeekweg 2A, 7061 ZA Terborg, tel. 0315-330300
Website: www.coerman-beveiliging.nl


Protectiepartners B.V.   Heerhugowaard
De naam Protectiepartners is nieuw. Onze ervaring in beveiligingstechnieken is echter al ruim 50 jaar breed. Deze expertise is opgebouwd binnen Elektropartners. Een succesvol, door heel Nederland werkend, elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Heerhugowaard.
Vanuit deze zelfde locatie opereert Protectiepartners sinds begin 2010 als zelfstandige unit met een team specialisten dat borg staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van beveiligingstechniek.
Kwaliteit in producten en installatie, maar bovenal in het effect: veiligheid en welzijn van mensen. Deze visie vindt u terug in onze ambitie: ?Focus op veiligheid!?
Protectiepartners werkt voor zowel zakelijke eindgebruikers, de overheid, defensie, aannemers als voor particulieren. We zijn door alle benodigde certificaten 100% gekwalificeerd, en tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.
Costerstraat 8, 1704 RJ Heerhugowaard, tel. 0725348686
Website: www.protectiepartners.nl


Uw totaalinstallateur
INTERVAL GROEP   Wormerveer
Interval is gespecialiseerd in branddetectieinstallaties, inbraaksignalerings-, camera- en telecommunicatiesystemen.
Wij geven u vakkundig advies op deze gebieden en installeren vervolgens naar uw wensen de componenten, die u heeft uitgekozen. Deze worden door Interval Groep overzichtelijk op de plattegrond van uw bedrijfspand ingetekend. Wanneer u een installatie van ons heeft, onderhouden wij deze vanzelfsprekend ook.
Jonge Voolweg 15, 1521 RH Wormerveer, tel. 075-6422422
Website: www.interval.nl


VEB erkend beveiligingsbedrijf
Avai Beveiliging   Grou
Avai Beveiliging is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van systemen op het gebied van objectbeveiliging, netwerken en telecom. Wij als Avai Beveiliging maken gebruik van de nieuwste en bewezen apparatuur om u een degelijk en goed advies te geven. Wij hebben de mogelijkheid om uw installatie gecertificeerd op te leveren.
It Molelan 6a, 9001 XS Grou, tel. 0566 840 140
Website: www.avai.nl


Uw veiligheid staat bij ons voorop!
F. Griekspoor Elektrotechniek   Lisse
Omdat elke situatie anders is, is het verstandig een beveiligingsplan op uw eigen situatie te ontwerpen. Als erkend VEB installateur kunnen wij u een passend advies geven.
Vennestraat 11-U, 2161 LE Lisse, tel. 0252-222000
Website: www.fgriekspoor.nl


Syren Security voor Installateurs
Syren B.V.   Zaltbommel
Syren Inbraak en Winkeldiefstal Beveiliging is opgericht in 1986 door haar huidige directie. Fabriek en hoofdkantoor staan in Nederland. Syren is sterk op het gebied van het leveren van beveiligingstechnologie voor woning en bedrijf binnen Europa. Dit doen we door product innovatie, state of the art technologie, concurrerende prijzen, uitstekend back-office en een geweldige engineering en service organisatie.
Van Voordenpark 6-H, 5301KP Zaltbommel, tel. 0418636250
Website: www.syren.net/


Totaal installateur
Vriend bv   Coevorden
Vriend BV staat voor duurzaam installeren. Vanuit Coevorden leveren wij in het hele land totaaloplossingen voor de utiliteitsbouw, zorg & onderwijs en retail.

Onze installaties op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en veiligheid en duurzame energie kenmerken zich door hoge kwaliteit en goede service. Onze mensen willen maar een ding: goed werk leveren voor tevreden klanten!
Grutto 20, 7741LD Coevorden, tel. 0524-593589
Website: www.vriendbv.nl


Wees zeker van je zaak
RSE Beveiliging   Groningen
RSE Beveiliging BV is een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in elektronische beveiliging zoals inbraaksignaleringssystemen, brandmeld- ontruimingsinstallaties, cameraobservatie en toegangscontrolesystemen. Daarnaast verzorgen wij ook de aanleg van datanetwerken, zowel koper- als glasvezel bekabeling.
Kieler Bocht 7, 9723 JA Groningen, tel. 0502073700
Website: www.rsebeveiliging.nl


Lockwell Security Systems B V   Blaricum
Bouwkundige en elektronische beveiliging
Singel 17e, 1261XP Blaricum, tel. +31355313750
Website: www.lockwell.nl1
2
3
4
5
6
7
8
9